banner

L'Oreal Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml)

L'Oreal - Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml)
L'Oreal - Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml)
L'Oreal - Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml)
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
24.99/ 1 box = 6 x 200mL
€ 20.82 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Geef je haar een buitengewone verzorging met L'Oréal Elseve Shampoo Extraordinary Oil. Deze shampoo is verrijkt met kostbare oliën en zorgt voor een intense voeding en glans. Met deze set van zes handige tubes, elk gevuld met 200 ml shampoo, geniet je keer op keer van een luxueuze haarverzorging. L'Oréal Elseve Shampoo Extraordinary Oil biedt een diepe reiniging en voeding voor je haar. De rijke formule, verrijkt met arganolie en camelia-olie, dringt diep door in de haarvezels om droog en dof haar te herstellen en te revitaliseren. Het resultaat is zichtbaar gezonder, glanzend haar dat zijdezacht aanvoelt. De luxueuze geur van de shampoo prikkelt je zintuigen en laat een heerlijk geurige sluier achter op je haar. Je geniet de hele dag van een subtiel parfum dat je zelfvertrouwen en elegantie versterkt. De handige tubes maken het gebruik van de shampoo praktisch en gemakkelijk. Knijp gewoon de gewenste hoeveelheid shampoo uit de tube en masseer het zachtjes in je natte haar en hoofdhuid. Spoel grondig uit en ervaar direct de buitengewone zachtheid en glans. Met de set van zes tubes heb je voldoende voorraad van L'Oréal Elseve Shampoo Extraordinary Oil om je haar regelmatig te verzorgen. De tubes zijn ook ideaal om mee te nemen op reis, zodat je altijd kunt genieten van de luxueuze haarverzorging, waar je ook bent. Geef je haar een buitengewone behandeling met L'Oréal Elseve Shampoo Extraordinary Oil. Ontdek de kracht van arganolie en camelia-olie en transformeer je haar naar ongekende glans en zachtheid. Speciale formule voor droog haar.

Product Specificaties

Merk: L'Oreal Naam: Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml) Over: L'Oreal - Elseve Shampoo Extraordinary Oil Tube (6 x 200ml) Inhoud: 6 x EAN:3600523970186
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.