banner

OGX Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml)

OGX - Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml)
OGX - Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml)
OGX - Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml)
Koop meer, bespaar meer!
33%korting tov adviesprijs*
43.99/ 1 box = 6 x 385mL
€ 19.04 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

OGX Thick & Full Biotin & Collagen Conditioner: De Sleutel tot Weelderig Haar We dromen allemaal van prachtig, weelderig haar dat vol leven en volume is. Gelukkig is er een geheim wapen dat kan helpen bij het realiseren van die droom - de OGX Thick & Full Biotin & Collagen Conditioner. Deze conditioner is een ware traktatie voor je haar, en het is ontworpen om je lokken te versterken en te transformeren, zodat je kunt genieten van een vollere, dikkere en gezondere haardos. Biotine, ook wel bekend als vitamine H of B7, staat al lang bekend om zijn vermogen om het haar te versterken en de haargroei te bevorderen. Deze conditioner zit boordevol biotine en is perfect voor degenen die verlangen naar dikker haar. Het helpt de haarschachten te versterken en te verdikken, waardoor je haar er direct voller uitziet en aanvoelt. Collageen is een ander krachtig ingrediënt in deze conditioner. Collageen is essentieel voor de algehele gezondheid van je haar, omdat het bijdraagt aan de elasticiteit en het behoud van vocht. Met de OGX Thick & Full Biotin & Collagen Conditioner kun je ervoor zorgen dat je haar gehydrateerd blijft en er glanzend uitziet, terwijl het volume behoudt. Deze conditioner is vrij van sulfaten en parabenen, wat betekent dat het mild is voor je haar en geschikt is voor alle haartypes. Het is ook niet op dieren getest, waardoor het een verantwoorde keuze is voor iedereen die waarde hecht aan dierenwelzijn. Hoe gebruik je de OGX Thick & Full Biotin & Collagen Conditioner? Begin met het wassen van je haar met de bijpassende shampoo. Breng vervolgens de conditioner aan op nat haar en masseer het zachtjes in, met name in de uiteinden. Laat het 3-5 minuten intrekken om de biotine en collageen hun werk te laten doen. Spoel grondig uit en geniet van het direct merkbare resultaat - weelderig, vol en glanzend haar. Of je nu worstelt met fijn haar dat extra volume nodig heeft of gewoon wilt genieten van gezonder en sterker haar, de OGX Thick & Full Biotin & Collagen Conditioner is een must-have in je dagelijkse haarverzorgingsroutine. Laat je lokken stralen en voel het zelfvertrouwen dat een prachtige haardos met zich meebrengt.

Product Specificaties

Merk: OGX Naam: Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml) Over: OGX - Conditioner Thick & Full Biotin & Collagen (6 x 385ml) Inhoud: 6 x EAN:0022796976710

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar