banner

Dash Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L)

Dash - Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L)
Dash - Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L)
Dash - Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L)
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
52.99/ 1 box = 4 x 44 wasbeurten
€ 0.30 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dash Witter dan Wit vloeibaar wasmiddel is een ware revolutie in de wereld van kledingverzorging. Met zijn geavanceerde formule biedt het niet alleen een ongeëvenaarde reinigingskracht, maar zorgt het ook voor een verbluffende helderheid van je kledingstukken. De krachtige formule van Dash Witter dan Wit is speciaal ontwikkeld om zelfs de meest hardnekkige vlekken te bestrijden. Of het nu gaat om modder, gras, wijn of koffie, dit wasmiddel doorbreekt de vlekken moeiteloos en laat je kleding stralen als nooit tevoren. Wat dit wasmiddel echt bijzonder maakt, is de speciale toevoeging die zorgt voor een helderheid die je kleding witter dan wit maakt. Zelfs na meerdere wasbeurten behouden je kleren hun oorspronkelijke frisheid en helderheid, alsof ze net nieuw uit de winkel komen. Bovendien is Dash Witter dan Wit niet alleen krachtig, maar ook zacht voor stoffen. Het houdt de vezels van je kleding intact, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien, was na was. Met Dash Witter dan Wit vloeibaar wasmiddel hoef je je geen zorgen meer te maken over vlekken of grauwheid. Het biedt een ongeëvenaarde reinigingskracht en een verbluffende helderheid, waardoor je kleding er altijd stralend uitziet. Maak van elke wasbeurt een feestje en geniet van de ongekende frisheid en helderheid die dit wasmiddel te bieden heeft.

Product Specificaties

Merk: Dash Naam: Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L) Over: Dash - Regular Witter dan Wit (4 x 2,2L) Inhoud: 4 x EAN:8006540589632

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.