banner

Persil Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L)

Persil - Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L)
Persil - Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L)
Persil - Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L)
Koop meer, bespaar meer!
29%korting tov adviesprijs*
34.99/ 1 box = 4 x 39 wasbeurten
€ 0.22 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Persil Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin is een wasmiddel dat niet alleen je kleding grondig reinigt, maar ook een verfrissende geur van de zomerse tuin achterlaat. Met zijn geavanceerde formule biedt dit wasmiddel een diepe reiniging en een langdurig fris gevoel voor je kleding. De krachtige reinigingskracht van Persil Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin gaat vlekken te lijf en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vuil- en geurdeeltjes. Of het nu gaat om modder, gras, etensresten of andere vlekken, dit wasmiddel dringt diep door in de vezels en laat je kleding schoon en fris achter. Wat dit wasmiddel uniek maakt, is de heerlijke geur die het aan je kleding geeft. De zomerse tuinachtige geur is verfrissend en blijft langdurig aanwezig, waardoor je kleding na elke wasbeurt heerlijk ruikt. Persil Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin is niet alleen effectief in het reinigen, maar ook zacht voor stoffen. Het beschermt de kleuren en vezels van je kleding, zodat ze langer mooi blijven, was na was. Met Persil Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin geniet je niet alleen van schone kleding, maar breng je ook de heerlijke geur van de zomerse tuin naar je wasgoed. Laat je kleding stralen en ruiken als een zomerse dag met dit fantastische wasmiddel.

Product Specificaties

Merk: Persil Naam: Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L) Over: Persil - Fresh Power Active Fresh Zomerse Tuin (4 x 1,95L) Inhoud: 4 x EAN:5410091760823

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.