banner

Febreze Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml)

Febreze - Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml)
Febreze - Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml)
Febreze - Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
39%korting tov adviesprijs*
26.99/ 1 box = 8 x 500mL
€ 6.75 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ochtenddauw - een moment van frisheid, vernieuwing en sereniteit. Het is een tijd waarin de wereld ontwaakt, de zon opkomt en de lucht gevuld is met een delicate en verkwikkende geur. Het is precies deze magische sfeer die wordt vastgelegd in Febreze Textielspray Ochtenddauw. Als je de sprayfles opent, word je begroet door een zachte nevel van geuren die je direct omhult. De subtiele geur van bloemen vermengt zich met de verfrissende tonen van citrus, terwijl een vleugje munt een verkwikkende tint toevoegt. Het is alsof je een wandeling maakt door een weelderige tuin, waar de dauwdruppels de bladeren en bloemblaadjes zachtjes bedekken. Febreze Textielspray Ochtenddauw is ontworpen om je stoffen een langdurige frisheid te geven. Met een simpele spray revitaliseer je je kleding, gordijnen, tapijten en andere textieloppervlakken. De spray dringt diep door in de vezels en neutraliseert onaangename geuren, waardoor ze worden vervangen door de betoverende geur van de ochtenddauw. Het gebruik van Febreze Textielspray Ochtenddauw is eenvoudig en moeiteloos. Richt de spray op het textiel en geef een lichte nevel, en binnen enkele ogenblikken wordt de omgeving doordrenkt met de verfrissende geur. Het is perfect voor het opfrissen van je kleding voordat je de deur uitgaat, het verlevendigen van je huis na een lange dag of zelfs voor het creëren van een rustgevende sfeer in je slaapkamer. Wat dit product echt bijzonder maakt, is de langdurige werking. In tegenstelling tot traditionele luchtverfrissers die slechts tijdelijk geurtjes maskeren, gaat Febreze Textielspray Ochtenddauw de strijd aan met ongewenste geuren en houdt het ze onder controle. Dus zelfs na een lange dag blijft je textiel fris en heerlijk ruiken, waardoor je je elke keer dat je het gebruikt weer in die betoverende ochtenddauw waant. Febreze Textielspray Ochtenddauw is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om hun textiel op te frissen en een vleugje frisheid en sereniteit aan hun omgeving toe te voegen. Ervaar de magie van de ochtenddauw, gewoon door een spray.

Product Specificaties

Merk: Febreze Naam: Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml) Over: Febreze - Textielspray Ochtend Dauw (8 x 500ml) Inhoud: 8 x EAN:8001841549989

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Febreze Luchtverfrisser Zeebries (6 x 300ml) 8006540434093
Febreze Luchtverfrisser Zeebries (6 x 300ml) 8006540434093
tot 24% korting
24,79/box (6st)*
Febreze Textielspray Classic (8 x 500ml) 8001841549958
Febreze Textielspray Classic (8 x 500ml) 8001841549958
tot 43% korting
26,99/box (8st)*