banner

Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L)

Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L)
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
17.05/ 1 box = 3 x 52 wasbeurten
€ 0.11 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Betreed een wereld van levendige lentebloesems en verfrissende geuren met Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem. Deze betoverende wasverzachter biedt niet alleen een zijdezachte aanraking voor je kleding, maar omhult ze ook met een langdurige en heerlijk frisse geur die de essentie van het voorjaar vangt. De geavanceerde formule van Soupline combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een geconcentreerde wasverzachter te creëren die de zachtheid en frisheid van je kleding maximaliseert. Slechts een kleine hoeveelheid product is voldoende om je wasgoed een onweerstaanbaar zachte en luxueuze textuur te geven, terwijl het ook helpt om statische elektriciteit te verminderen en kreukels te voorkomen. Wat deze wasverzachter echt bijzonder maakt, is de delicate geur van lentebloesems die hij achterlaat op je kleding. Soupline Lentebloesem omhult je wasgoed met een verfrissend, bloemig parfum dat langdurig blijft hangen, waardoor elke keer dat je je kleding draagt, een vleugje lente met je meegaat. Of het nu gaat om je favoriete kledingstukken, beddengoed of handdoeken, Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem is geschikt voor alle stoffen en alle soorten wasgoed. Het beschermt de vezels van je kleding, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien, was na was. Trakteer jezelf en je wasgoed op de verfrissende luxe van Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem en geniet van de sensatie van zijdezacht, heerlijk geurend wasgoed bij elke wasbeurt. Soupline - voor een frisse, zachte en onweerstaanbaar geurende waservaring, elke keer weer.

Product Specificaties

Merk: Soupline Naam: Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L) Over: Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Lentebloesem (3 x 1,3L) Inhoud: 3 x EAN:8718951186989

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar